4Beacons levert een standaardtoepassing waarmee binnen gebouwen genavigeerd kan worden. Hiermee kunnen bijvoorbeeld bezoekers van een ziekenhuis, museum of vliegveld naar de juiste locatie gestuurd worden door middel van een app op hun eigen telefoon.

 

De indoor navigatie app toepassing heeft de volgende onderdelen:

  • Beacons voor in uw gebouw waarmee indoor plaatsbepaling uitgevoerd kan worden.

  • Een zeer gebruiksvriendelijke app voor bezoekers op Android en iOS (Apple) waarmee zij eenvoudig door middel van beelden en teksten hun weg kunnen vinden door een gebouw of terrein.

  • Een webportaal waarmee de routes kunnen worden ingesteld en begeleidende beelden door medewerkers van uw organisatie kunnen worden onderhouden.

​     

 

      

 

 

​Met deze oplossing wordt navigeren door uw gebouw(en) voor bezoeker heel eenvoudig:

  • Wanneer zij het gebouw binnenlopen kiezen zij in de app een bestemming in het gebouw; bijvoorbeeld 'afdeling radiologie' of 'gate A3'.

  • Door middel van beacons wordt bepaald waar de bezoeker zich op dit moment in het gebouw bevindt.

  • Hierna wordt de bezoeker stap voor stap door het gebouw geleid. Telkens wanneer bezoeker bij een volgende stap arriveert wordt dit door de combinatie van beacon en app opgemerkt en wordt het beeld en begeleidende tekst van de volgende stap getoond.

  • ​Mocht de bezoeker verkeerd lopen dan wordt ook dat opgemerkt door de combinatie app/beacon en wordt de bezoeker alsnog teruggestuurd naar het juiste pad.

De app kan ook bezoekers stap voor stap te begeleiden wanneer er geen beacons aanwezig zijn. De bezoeker kan dan zelf de volgende stap aankiezen.

De informatie met betrekking tot de routes (de juiste paden) en begeleidende foto's en teksten kunnen uw medewerkers zelf invoer en onderhouden. Hierdoor is bijvoorbeeld het aanpassen van routes bij een verbouwing zeer eenvoudig. Tevens bepaalt u zelf hoe mensen het liefst lopen, ook als dit niet het kortste pad is. Dit kan handig zijn wanneer bijvoorbeeld bepaalde delen van het gebouw verkeersluw dienen te zijn of wanneer u mensen langs uw winkeltje of restaurant wilt sturen.

  

De aangemaakte route-informatie kan naast de app ook gebruikt worden als inhoud voor uw website zodat bezoeker al voor hun bezoek op internet kunnen zien hoe zij kunnen lopen. Tevens kan deze informatie ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld een informatiezuil of een informatie touchscreen aan een wand.

 

 

​De oplossing kan zoals als service in de cloud (SAAS), als op de infrastructuur van uw eigen organisatie (on premise) worden aangeboden.

 

Voor meer informatie over onze indoor navigatie oplossing helpen wij u graag verder wanneer u contact met ons opneemt.HOME    |     VOORDELEN     CASES     KLANTEN    |     OVER ONS     ONZE DIENSTEN     OVER BEACONS    CONTACT
COPYRIGHT © PROCIT - ALL RIGHTS RESERVED